Automatiserad marknadsföring och snygg supportknapp

Min rekommendation

Automatisera din marknadsföring samt ge dina besökare en bra och snygg support!

När du surfar runt på olika hemsidor, ser du säkert allt oftare att det finns en supportknapp längst ned till höger på sidan. Om du behöver en sån på sidan som är enkel att sätta upp, med flera supportalternativ men med starka tilläggsfunktioner som automatiserar din marknadsföring, rekommenderar jag varmt Hey Oliver. Jag har behövt testa en oändlig mängd plugins för att få samma automation och supportfunktioner där de allra flesta brister på olika sätt, men inte Hey Oliver!

Vill du automatisera din marknadsföring och ha en supportknapp, välj Hey Oliver!

MeetFox bokning och möten online

Min rekommendation

MeetFox boknings- och onlinemötessystem

I valet av plugin för WordPress med att intergrera ett bokningssystem, som synkroniserar med din kalender (Outlokk/Googlekalender) samt som vid mötet enkelt med ett klick öppnar upp en videosida med video och ljud, som även kan spela in, finns  inte många alternativ. Jag har lagt mängder med tid, pengar, testning av en stor mängd plugins, för att göra bokningar enkelt och har efter långt sökande hitta MeetFox.

MeetFox är en allt-í-ett-lösning som bara tar 10 minuter att sätta upp, till skillnad från de flesta andra system som har hög tröskel för inlärning och installation.

En solklar rekommendation för dig som vill göra bokningar och möten online superenkelt!

Zuport
error: Content is protected !!
Scroll to Top