Letar ni efter investeringar för att expandera verksamheten?

Attrahera investeringar och finansiering för att växa!

Att hitta investeringar och finansiering är en utmaning!

Men det är inte omöjligt, du behöver bara veta hur man gör!

Att hitta investeringar och finansiering handlar inte bara om pengar, det handlar mer om vem som ska investera i ditt företag, deras investeringssyfte och om de investerar mer än bara pengar. Att hitta en investerare som kan din bransch, har erfarenhet av ledning och tillväxt, tillför värdefulla kontakter och nätverk etc, är ofta en missad del av att söka efter en investerare. Det kräver också forskning och solida kontrakt, för att sätta fokus på tillväxt, istället för att fastna i konflikter och juridiska processer som är väldigt kontraproduktiva.

Det börjar med ett gediget koncept!

Om du letar efter investeringar för att utöka din verksamhet med nya produkter eller tjänster, lansera på nya marknader eller öka dina företagsvinster, behöver du ofta någon typ av investeringar eller finansiering.

Att attrahera investerare för investeringar och finansiering är en grundlig process som först kräver att din affärsidé är solid, vilket innebär att den är hållbar när det gäller effektivitet, unikhet, skalbarhet och ekonomiska prognoser.

Väx med investeringar
Hitta investerare

Hitta investerare och fonder!

Det finns olika typer av investerare:

Företagsänglar – Är vanligtvis rika entreprenörer som använder sitt kapital för att investera i projekt de brinner för, särskilt startups som kan ha svårt att få tillgång till mer traditionella former av finansiering. Ängelinvesterare investerar vanligtvis bara i 1 av 10 affärer de möter. Änglainvesterare kan också investera sin tid, kunskap och nätverk.

Riskkapitalister – En riskkapitalist är en person eller ett företag som letar efter delägande och är mer aktiva i verksamheten. Riskkapitalister investerar vanligtvis bara i 1 av 100 affärer de möter.

Peer-to-peer-långivare – Dessa investeringar är normalt ett mer personligt lån med förhandlade ränta från en investerare.

Personliga investerare – Är vanligtvis familj och vänner som erbjuder investeringar för företaget.

Zuport erbjuder hållbara och granskade erbjudanden om företagsinvesteringar till ett nätverk av investerare.

Få fler och nöjda kunder!

Om Du vill veta mer, kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning om hur Du kan nå ut till fler med Dina produkter, tjänster och kunskap!